Допуск лікаря

Участь в забігу на марафонську дистанцію - відповідальний крок. Організм кожного учасника, безсумнівно, піддається стресовому навантаженню. Тому ми просимо всіх марафонців пройти попереднє медичне обстеження і переконатися в тому, що таке навантаження Вам не протипоказано. Допуск лікаря до участі в забігу на марафонську дистанцію - обов'язкова умова наших змагань. Він здається разом із Ваучером та повертається після завершення змагань. Ваучер учасника генерується при реєстрації, або заповнюється бланк  при отриманні стартового пакету.  Учасники забігів на всіх інших дистанціях здають тільки підписаний Ваучер.

Допуск до участі в змаганнях на дистанцію марафон оформляється лікарем зі спортивної медицини спеціальним заявочним листом або довідкою лікувально-фізкультурного диспансеру, поліклініки сімейної медицини, іншого лікувально-профілактичного закладу. У заявочному листі або довідці повинні бути вказані: прізвище, ім'я, по батькові, вік, спортивна кваліфікація (розряд) якщо такі є, дистанція до якої допускається учасник, висновок лікаря про допуск. Якщо заявочний лист оформляється колективно, то дата, підпис лікаря та печатка, повинні бути навпроти прізвища кожного учасника.

Періодичність проходження медичного обстеження для спортсменів (куди можна зарахувати і любителів бігу) 6 місяців. Зазвичай допуск береться за кілька днів до змагання. Якщо допуск оформляється заздалегідь, то необхідно щоб в ньому була вказана дата проходження останнього медичного обстеження, або дата участі в змаганні до якого допускається учасник - 03 жовтня 2021 р.

Вік учасника повинен відповідати встановленим Положенням до змагання вимогам. Як виняток, при задовільних фізичних даних і гарній підготовці юних спортсменів, лікар може дозволити їм виступати в наступній, більш старшій віковій групі. У такому випадку крім допуску на заявочному листі видається окрема довідка лікаря і тренера.

 Лікарсько-фізкультурний диспансер Білої Церкви, буде приймати учасників "Білоцерківського марафону" на передодні старту, в суботу 02 жовтня з 10-00 до 16-00 для їх медичного огляду і отримання допуску до змагання. Вартість обстеження 100 грн. Адреса установи м Біла Церква, вул. Шевченко 52.

Нижче наведено зразок заявочного листа, але він може бути і довільної форми:

 

ЗАЯВОЧНИЙ ЛИСТ

(поіменний список)

 

на учасників змагань з _______________________________________

(вид спорту, дистанція)

 

 

 

№п/п

 

 

Прізвище, ім’я та по- батькові

 

 

Рік народження

 

 

Спортивна кваліфікація учасника

 

 

Прізвище тренера

Дата, підпис лікаря та печатка навпроти кожного прізвища

Перелічені в списку особи пройшли належне тренування і до змагань підготовлені.

Допускається до участі в змаганнях _______________ осіб.

(кількість)

Підписи: Керівник спортивної організації

Тренер

Лікар

 

 

ПІДПИШІТЬСЯ НА НАШУ РОЗСИЛКУ

Розсилка дає змогу отримувати новини марафону на електронну адресу.