Зручна для першого старту, комфортна для бігу на результат

 

 

"Траса "Білоцерківського марафону" одна з кращих в Світі", - так назвав її відразу після фінішу Олександр Ситковский. Тоді, в 2011 році, йому в досить прохолодну та вітряну погоду вдалося не тільки поновити рекорд траси, але й показати кращий результат Європи 2011 року в марафоні. Тестували трасу і інші імениті бігуни. Так кращий марафонець Європи 2010 року, рекордсмен Молдови Ярослав Мушинський, брав участь в нашому марафоні в 2010р в якості тренування, готуючись до іншого відповідального старту. Після фінішу, він запевнив, що в Білій Церкві можна встановлювати особисті рекорди. Таку ж думку висловив і рекордсмен Росії з марафонського бігу Олексій Соколов. Випробував трасу та дав їй високу оцінку дев'ятиразовий чемпіон Європи з кросу Сергій Лебідь. Траса "Білоцерківського марафону" з 2011 року сертифікована AIMS і IAAF.

Дорогий марафонець, якщо ти збираєшся штурмувати свій особистий рекорд, або вирішив вперше подолати марафонську дистанцію, тоді "Білоцерківський марафон" це твій старт!

У Білій Церкві марафонці протягом всієї дистанції знаходяться в тіні дерев, і це звичайно ж плюс. Хоч на початку жовтня в Білій Церкві і не буває жарко ( «золота осінь» України), тим не менш, комфорт відсутності прямих сонячних променів не зайвий, та й хороша захищеність траси від поривів вітру завжди гарантована. Рельєф траси має невеликий спуск від лінії старту і, відповідно, незначний підйом на фініш, що дуже комфортно для бігу учасників. Адже в марафоні дрібниць не буває.

Зручно в Білій Церкві і вболівальникам стежити за ходом змагань. Учасники долають дистанцію по колу, довжиною в 1/8 марафонської дистанціїї. Тому темп будь-якого з бігунів легко контролювати як самому учаснику, так і вболівальникам дивлячись на табло при перетині чиповой доріжки. Допомагають бути в курсі того, що відбувається на трасі і коментатори, які ведуть пряме мовлення на майданчик уболівальників в районі старту-фінішу. А вболівати за марафонців в Білій Церкві люблять! Тому будь-який учасник знаходиться в зоні уваги від старту і до фінішу.

З нетерпінням чекаємо всіх учасників на старті "Білоцерківського марафону"!

ПІДПИШІТЬСЯ НА НАШУ РОЗСИЛКУ

Розсилка дає змогу отримувати новини марафону на електронну адресу.